Kuvaus työpaikasta

Vuoropäällikkö Saariselälle.

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 27.03.2023

Avoimet paikat: 1

Vuoropäällikkö, Santa`s Hotel Tunturi

Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin. Talvikaudella ravintola Kaltio on kuuluisa kalapöydästään ja tarjolla on  monipuolinen lappilainen menu. Talvikaudella after ski ja pubiherkut tarjoillaan Pirtti-ravintolassa. Ravintola Siula suurine tanssiparketteineen on Saariselän legendaarisin viihderavintola. Talvikaudella avoinna oleva yökerho ja tilausravintola Lutto saa tanssijalkasi varmasti vipattamaan. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotelli on näiden kaikkien keskellä. Lumoava, elämyksellinen sekä mieleenpainuva Lappi. Lapissa koet yöttömät yöt, revontulet sekä kauniin luonnon.

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketju tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella. 

Etsimme nyt vuoropäällikköä loppu kaudeksi Saariselälle.

Aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä, työ kestää huhtikuun loppuun mutta mahdollisuus on myös jatkoon.

Vuoropäällikkönä vastaat ravintolapalveluiden sekä kokoustilaisuuksien sujuvuudesta. Huomioit ja ohjaat henkilökuntaa onnistumaan ja asiakkaiden ilahduttaminen on sinulle sydämen asia. Pidät yllä hyvää henkeä omalla persoonallasi vauhdikkaissa ja muuttuvissa tilanteissa. Hymy on ehdoton valttisi! 

Odotamme, että sinulla on halu olla mukana kehittämässä ravintolapalveluitamme. Tullessasi taloon tuot mukanasi kokemuksesi ja osaat soveltaa sitä meidän konseptiimme sopivaksi. Huolehdit tiimistäsi, jonka koko vaihtelee sesongin mukaan. Yhdessä olemme enemmän. 

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemusta tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää?  Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus