Kuvaus työpaikasta

Ratatyöntekijöitä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.04.2023

Avoimet paikat: 4

Haemme nyt Tampereen seudulle hyvällä asenteella varustettuja

RATATYÖNTEKIJÖITÄ 

Erilaisiin ratatyötehtäviin; töitä löytyy monipuolisesti kokeneille konkareille sekä apumiehille. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä reilua asennetta, hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa, ja erityisesti motivaatiota työskennellä rautaisessa ammatissa!

Arvostamme valmiutta työskennellä vuorotyössä; tarvittaessa pidempiäkin päiviä sekä mahdollisesti viikonloppuja - reissutöitä unohtamatta.

Työn liikkuvuuden kannalta ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta näiden puuttuminen ei ole kuitenkaan este.

Myös voimassa olevasta työturva- ja rataturvakortista, tai RTV-pätevyydestä on etua, mutta koulutamme valituille henkilöille kortit tarvittaessa.

Työt lähtevät liikkeelle keikkaluontoisesti huhti-toukokuussa, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus lunastaa ja vakiinnuttaa paikkansa vaikka heti. 

-Tarjoamme reilun palkan osaamisen ja kykyjen perusteella.

-Laadukkaat, uudet ja henkilökohtaiset työvarusteet. 

-Mahdollisuudet jatkokoulutuksiin.

-Mehiläisen työterveyshuollon. 

-Aidosti välittävän työpaikan.

Järjestämme haastattelutilaisuuksia talven aikana Tampereella

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita rohkeasti hakemus tulemaan, tai soita Miro p. 044 4272 323 / Ville p. 044 427 2313

miro.rinne@lisapalvelu.net tai ville.ristkari@lisapalvelu.net

www.lisapalvelu.net

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseenEikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus