Kuvaus työpaikasta

Paloilmoitin- ja turvajärjestelmienasentaja

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme paloilmoitin- ja turvajärjestelmien alan asiakkaallemme Uudenmaan alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta, oppimishaluista ja yhteistyökykyistä

Paloilmoitin- ja turvajärjestelmienasentajaa


PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy on vakavarainen AAA luokituksen omaava vuonna 2004 perustettu paloilmoitin alan yritys. PIL on keskittynyt paloilmoittimen, sekä savunpoiston että turva ja opastevalojen, käyttöönottoihin, ohjelmointeihin ja ylläpitoon. Myös muut turvajärjestelmät kuuluvat toimialaamme.

Hakijalta odotamme sähkö/automaatio, elektroniikka alan koulutusta, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Teknisen- tai ammattikorkeakoulu tutkinnot katsotaan niin ikään eduksi. Odotamme hakijalta myös paloilmoitinjärjestelmien tuntemusta sekä vastuullista ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin.

Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä. Olet halukas oppimaan ja suuntautumaan alan ammattilaiseksi. Haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä, ja olla yksi harvoista alan ammattilaisista. Työmaat saattavat päivän mittaan muuttua, joten löytyyhän B luokan ajokortti. Työn luonteen vuoksi vaadittuja koulutuksia ovat työturvallisuus- ja tulityö pätevyydet. Tarvittaessa järjestämme sinut kursseille.

Tarjoamme kilpailukykyisen mukaisen palkan sekä kivat työkaverit perheyrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja valittu työntekijä työllistyy asiakkaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, mahdollisen pikaisesti.

Toteutamme rekrytoinnin toimeksiantona, joka on osa Lisäpalvelu yrityksen palvelukonseptia.

Jos saimme sinut kiinnostumaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.  

Jäikö sinulle kysyttävää? Minna Savallampi kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat arkisin numerosta 050 555 1073 tai voit lähettää kysymyksiä tai valmiin CV:n sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net - kerro mitä paikkaa haet.   

  

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus