Kuvaus työpaikasta

Ratatyöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.04.2023

Avoimet paikat: 5

Haemme nyt Etelä-Suomen alueelle

RATATYÖNTEKIJÖITÄ

Millainen työ on kyseessä?

Työkohteet sijoittuvat rautateiden kunnossapitoon tai rakentamiseen eri kohteissa. Projektit ovat eri mittaisia kestoina viikoista kuukausiin. 

Odotamme sinulta:

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

- Kokemusta maan- tai rakennusalan töistä

- Valmiutta reissutöihin

- Hyvää fyysistä kuntoa ja asennetta

Eduksi katsotaan

- B-luokan ajokortti

- Työturvallisuuskortti

- Ratatyöturvallisuuskortti

Järjestämme kevään aikana tarvittavia pätevyyskoulutuksia.

Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta, mikäli kiinnostuit paikasta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hyville tekijöille on tiedossa jatkuva ja pitkäaikainen työpesti.

Jäikö sinulle kysyttävää? Otto Puustelli kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 0400-959847 (arkisin kl.10-15) tai sähköpostilla osoitteesta kotka@lisapalvelu.net

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus