Kuvaus työpaikasta

PIENPUTKIASENTAJA

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 2

Haemme nyt asiakkaallemme PIENPUTKIASENTAJIA.

 

Pienputkiasentajana työskentelet teollisuuden keskusvoitelujärjestelmien asentaja. Asennustyöt vaihtelevat asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asennustyömaat sijaitsevat eri puolilla Suomea.

 

Odotamme hakijoilta:

 

Katsomme eduksi:

 

Tarjoamme:

 

Oletpa pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, tai vasta aloitteleva metallityöntekijä. Lähetä hakemuksesi rohkeasti. Koulutamme hakijat tarvittaessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus