Kuvaus työpaikasta

Telineasentaja Turun seudulle

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 27.03.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla telineasentajana? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi telineasentaja rakennusalla? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt telineasentajaa Turussa ja lähiseuduilla sijaitseville työmaille pitkään työsuhteeseen.

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Tässä työssä olet mukana rakentamassa/purkamassa telineitä Turussa ja lähialueilla sijaitsevissa kohteissa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu sääsujien rakentaminen ja purkaminen.

 

Telineasentajana työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Työsi alkaa telineiden/työmaan piirustuksiin tutustumisesta. Niiden pohjalta teet ensin tarvittavat mittaukset, sitten työstät ja lopulta ryhdyt toteutusvaiheeseen eli itse telinerakennustyöhön.

 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

✅Telineiden purkutyöt

✅Telineiden rakentaminen

✅Sääsuojien rakentaminen

✅Sääsuojien purkaminen

✅Kehikkojen ja kaiteiden rakentaminen

 

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

 

Teet hommia osana useampi henkistä tiimiä Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

⚒️ Mielellään vähintään  puolen vuoden kokemusta telinetöistä

��️ Jos ei kokemusta telinetöistä niin työkokemusta rakennusalalta

�� Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

�� Ajokortti ja oma auto käytössäsi

�� Voimassa oleva työturvallisuuskortti 

�� Suomen tai englannin kielen taito

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

➕ Kokemusta muista rakennusalan töistä

➕ Ensiapukortti

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

✅Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Tässä työssä tuntipalkkasi tulee olemaan 12,50-14,00 euron välillä (neuvotellaan tarkemmin osaamisen ja kokemuksen mukaan). Lisäksi sinulle maksetaan ateriakorvaus jokaiselta työpäivältä. Jos tulet kauempaa, päivärahakin on mahdollista saada. Työtä on minimissään joka viikko 40 tuntia.

✅Työkalut ja muut työssä tarvittavat varusteet.

✅Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.

✅Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1️⃣Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2️⃣Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.

3️⃣Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

4️⃣Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Nimi kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044-4272333 tai sähköpostilla osoitteesta mikko.rautee@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus