Kuvaus työpaikasta

Keittiömestari, Ravintola Casa Mare

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 27.03.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme keittiömestaria lämpimän kodikkaaseen ja tuttavallisen tunnelmalliseen Ravintola Casa Mareen

Oletko Sinä etsimämme keittiömestari?

Haemme jo kokenutta, itsenäistä keittiömestaria johtamaan ja kehittämään tätä kodikasta ja tunnelmallista ravintolaa. Johdat operatiivisesti työhön osallistuen ja vastaat ruokatuotteistuksesta, laadusta, ruokamyynnin tuloksesta, kehittämisestä sekä keittiöhenkilökunnan perehdyttämisestä ja työhyvinvoinnista. Luonteeltasi olet jämäkkä, oikeudenmukainen ja kannustava esimies; motivoit henkilökuntaasi omalla esimerkilläsi, johtaen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Kiinnostuitko?

Työt alkavat sopimuksen mukaan kaupunkia kotoisammassa miljöössä, hyvän ruoan, virkistävän juoman ja iloisen seuran tarjoamassa, helposti lähestyttävässä ravintolassa, missä ruokalista vaihtuu säännöllisesti ja tarjolla on mielenkiintoisia sekä vastustamattomia makumatkoja. Ravintola hemmottelee niin lounastajia kuin päivällis- ja illallisruokailijoita sekä tarjoaa tunnelmalliset puitteet myös kokous- ja juhlakäyttöön.

Edellytämme sinulta:

- Vahvaa kokemusta keittiössä työskentelystä sekä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä

- Erinomaisia henkilöstöjohtamistaitoja, hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa

- Taloudellista ajattelutapaa sekä intoa kehittämiseen ja kehittymiseen

- Suomenkielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksesi

 Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja kehittävän tehtävän upeassa ravintolakokonaisuudessa

- Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät kodikkaan tunnelmallisessa miljöössä

Työt on vakituinen kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Laitathan viestiä niin jutellaan lisää!

Mika Hirvinen

044 493 2109

mika.hirvinen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus