Kuvaus työpaikasta

Voimalaitoksen huoltotyöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.04.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakkaallemme voimalaitoksen tiloihin Helsinkiin

VUOSIHUOLTOON TYÖNTEKIJÖITÄ

Huhtikuussa 2023 alkavaan voimalaitoksen vuosihuoltoon haetaan huoltohenkilöitä, jotka osallistuu Vuosaaren voimalaitoksen huoltotöihin. Työ voidaan kuvata siivoukseksi, johon kuuluu mm. lakaisua, imurointia sekä muita ylläpidollisia tehtäviä, joita syntyy voimalaitoksen alasajon yhteydessä. Työ on fyysistä ja ajoittain jopa likaista, joten ethän pelkää laittaa käsiä -hommeleihin.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa innostusta alaa kohtaan sekä mielenkiintoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Kone- ja metalliala ja/tai energia- ja konetekniikan alan koulutus-/tai kokemus katsotaan eduksesi, mutta asenne ratkaisee ja kädentaidot karttuu. 

Olet motivoitunut oppimaan ja tekemään hommia kuumissa ja ahtaissa olosuhteissa. 

Työn kesto määräytyy projektin kestosta:
- Ensimmäinen työjakso on 11.4. - 28.4.2023
- Toinen jakso 29.5. - 7.7.2023
- Viimeinen jakso 31.7.-3.9.2023

Toivomme hakijan pystyvän sitoutumaan kaikkiin projekteihin, mutta voidaan sopia muustakin. Kerro hakemuksesi LISÄTIEDOT kohdassa, mihin ajankohtaan pystyt varmasti osallistumaan. 

Työsuhde on määräaikainen ja perustuu projektin kestoon. 

Työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia (tulityökortti etuus). Avustamme kursseissa ennen työsi alkamista, mikäli nämä puuttuvat. Suomenkieli on välttämätön, turvallisuusohjeiden vuoksi. Työllistymisen edellytys on nuhteeton tausta, valituille tehdään suppea turvaselvitys. 

Palkkaus Sähkö-ICT-Verkostoalan työehtosopimuksen mukainen, vähintään 13,00€/h. 

Mikäli haluat mukaan, niin jätä ensi työksesi hakemus ja yhteystietosi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kesken. Hakua jatketaan niin pitkään keväälle, että kaikki paikat on täytetty. Lisätietojan tehtävästä voit kysellä sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net - olemme sinuun yhteydessä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus