Kuvaus työpaikasta

Telineasentajia

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 4

Haemme Etelä-Karjalan/ Kymenlaakson alueelle tehtaiden revisioihin ja kunnossapitoon Telineasentajia.

Työ edellyttää särmää ja reipasta asennetta. Koska kyseessä on fyysinen työ, hyvästä peruskunnosta on paljon etua työstä suoriutumiseen. Tilanteesi mukaan töitä voi tehdä joko revisioiden ajan ja/tai pidempiaikaisesti kunnossapidon puolella.

Toivomme hakijalta jo aikaisempaa työkokemusta telinetöistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Mahdollisuuksien mukaan aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-14, Reeta Laakso 044 427 2312

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus