Kuvaus työpaikasta

Purkutyöntekijä Helsingin saneerauskohteisiin

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 5

Haemme Helsingin alueella sijaitseviin saneerauskohteisiin hyvällä asenteella varustettuja

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ

Millainen työ on kyseessä?

Tehtävänä on rakennusten purkutyöt. Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

Mitä odotamme sinulta?

Työ edellyttää erittän hyvää fyysistä kuntoa.

Tekijällä tulee olla kyky ryhmässä työskentelyyn ja ammattimainen ote työhön. Odotamme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti ja työn alustava työn kesto 1-3 kuukautta - mahdollisesti pidempäänkin. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukainen. 

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 Mikäli haluat mukaan, niin jätä ensi työksesi hakemus ja yhteystietosi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kesken. Lisätietojan tehtävästä voit kysellä sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net - olemme sinuun yhteydessä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus