Kuvaus työpaikasta

Keittiömestari Kilpisjärvelle

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 04.06.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet tunturissa? Jatka lukemista, niin kerromme lissää!

Keittiömestari Santa´s hotel Rakka Kilpisjärvi
Uusi design-hotelli Santa’s Hotel Rakka, sekä Santa’s Chalets Rakka -lomahuoneisto sijaitsevat aivan Kilpisjärven kylän vieressä.
Työtehtäviisi kuuluu lounas-, illallisbuffan ja kokoustuotteiden tekoa sekä a`la carte annosten valmistusta. Lisäksi muut normaalit keittiömestarin työt eli mm. katelaskentaa,ruokalistasuunnittelua ja kuormien tilausta.
Aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen. Mahdollisuus myös tehdä määräaikaisena lyhyempikin jakso.
Tarjoamme uuden ja loistavan työympäristön jossa pääset kehittymään ja kehittämään uuden ravintolan toimintaa, loistavat työkaverit ja hyvän taustatuen perheomisteisessa hotelliketjussa. Tarjolla on täydet tunnit sekä tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus huokeaan hintaan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille myöhemmin.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai Ilari Kesti 0401966174

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus