Kuvaus työpaikasta

Kuljetuspumppu- tai betonipumppari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 11.06.2023

Avoimet paikat: 1

Etsimme laadukkaita betonipumppauspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme kuljetuspumppu- tai betonipumpparia

Millainen työ on kyseessä?

Etsimme nyt ammattitaitoista betonipumpun kuljettajaa, joka on motivoitunut ja sitoutunut tuottamaan parasta mahdollista palvelua. Sinulla tulee olla kokemusta betonipumppujen käytöstä, hyvä ajotaito ja kyky työskennellä tiimissä. Olet myös vastuullinen ja tarkka työskentelyssäsi.

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

Mitä me tarjoamme sinulle?

Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä, joka arvostaa korkeatasoista työnjälkeä

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Hae hakulinkin kautta tai lähetä hakemus CV:n kera sähköpostilla rekry.helsinki@lisapalvelu.net

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja tästä hausta antaa Aleksandra Misiorowska,  puh. nro: 044 9625420 tai aleksandra.misiorowska@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus