Kuvaus työpaikasta

Kivityöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 04.06.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme kivityöntekijää piha- ja viherrakentamisen huippuyritykseen Lahden alueelle

Asiakasyrityksemme on piha- ja viherrakentamisen huippuosaaja Lahden alueella. Tässä yrityksessä pääset tekemään kivi-, piha- ja viherrakentamista hyvinkin monipuolisesti, lähes kaikkea kaivinkoneen ajoa lukuun ottamatta. Työtehtäväsi kuitenkin painottuu kivirakentamiseen, joten kivien sahaaminen sekä maaston muotojen lukeminen pitäisi olla mukavuusalueella.

Edellytämme sinulta alan kokemusta. Suomen kielen taito katsotaan eduksi, mutta sujuvalla englannillakin pärjää.

Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöalan työehtosopimusta, lopullinen palkkaus määräytyy osaamisen sekä kokemuksen mukaan.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan, sopivan tekijän löydyttyä aloitusmahdollisuus nopeallakin aikataululla.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Paikkaa voit hakea oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö sinulle kysyttävää? 

Lisätiedot asiaan liittyen (arkisin klo 10-16):

Otto Makkonen

Lisäpalvelu Lahti Oy

050 552 7159

otto.makkonen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus