Kuvaus työpaikasta

Metallityöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 25.06.2023

Avoimet paikat: 3

Kiinnostaako joustava työ teknologiateollisuuden alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi alan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

  

Etsimme nyt asennustaitoisia metallityöntekijöitä Kouvolan talousalueella toimivalle asiakkaallemme.

  

Millainen työ on kyseessä?

 

Töitä tehdään pääsääntöisesti Kymenlaakson sekä Kaakkois-Suomen alueella tehdasreviisioissa ja kunnossapitokohteissa. Työ on keikkaluonteista, työkomennukset ovat luonteeltaan noin 1-3 viikon keikkoja, joiden aikana tehdään ainakin osittain pidempää päivää sekä mahdollisesti myös viikonlopputöitä. Työt voivat keikkakohtaisesti sijaita myös muualla Suomessa, joten reissutyövalmius olisi hyvä olla. Työtä on tarjolla niin oppimisenjanoisille apumiehille kuin ammattitaitoisille asentajille, työtehtävät muovaantuvat osaamisesi mukaan.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä), jos sinulla on lisäksi:

Tarvittaessa näiden korttien suorittaminen ja/tai uusiminen onnistuu kauttamme.

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Teollisuuden asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Jussi Niininen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat klo 10-15 välillä numerosta 050 441 3058 tai sähköpostilla osoitteesta jussi.niininen@lisapalvelu.net.

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus