Kuvaus työpaikasta

Maanrakennustyöntekijöitä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 25.06.2023

Avoimet paikat: 4

Haemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Kymenlaakson ja Etelä-Suomen alueelle.

Toivomme hakijalta reipasta työotetta ja joustavuutta työskennellä säällä kuin säällä. Työkohteet voivat sijaita muuallakin Etelä-Suomen alueella kuin Kymenlaaksossa, joten toivomme valmiutta reissutöihin. Voit olla joko työurasi alkutaipaleella, esimerkiksi alan koulusta valmistunut, tai jo kokenut konkari. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli esimerkiksi tasolaaseri, kuvien luku tai maanrakennustöissä käytettävien koneiden käyttö ovat tuttuja.

Vaihtuvien työkohteiden ja näille kulkemisen kannalta ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, näiden puuttuminen ei kuitenkaan ole välitön este työllistymiselle.

Toivomme hakijalta voimassaolevaa työturvakorttia. Muiden korttien löytyminen, esimerkiksi Tieturva 1, on plussaa.

Laita hakemusta tulemaan hakulinkin kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Yhteydenotot arkisin klo 10-14, Jussi Niininen 0504413058 tai sähköpostitse osoitteeseen jussi.niininen@lisapalvelu.net. 

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus