Kuvaus työpaikasta

Ratatyöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.06.2023

Avoimet paikat: 5

Kiinnostaako joustava työ rautateillä? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ratatöiden ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monen tasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Etsimme nyt ratatyöntekijöitä Kouvolan sekä muualle Etelä-Suomen alueelle eri pituisiin työsuhteisiin. 

 

Millainen työ on kyseessä?

Tässä työssä olet mukana rakentamassa ja kunnostamassa mm. kiskoja, ratapölkkyjä sekä perustuksia Etelä-Suomen rataverkoston alueella.  

Ratatyöntekijänä työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi on vastuullinen. Työ on pääsääntöisesti normaalia viikkotyötä, mutta voi sisältää tarpeen mukaan myös pitkiä päiviä tai viikonlopputyötä – asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat projektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

Teet töitä osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia sekä myös työuraansa aloittelevia tekijöitä – tarvitset siis hyvät tiimityöskentelytaidot. Työ on välillä itsenäistä, joten tarvitset myös oma-aloitteisuutta ja sekä ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:


Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus oheisen linkin kautta tulemaan mahdollisimman pian! (Huom. Huomioimme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.)

Jäikö sinulle kysyttävää? Sonja kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat arkisin 9-15 välillä numerosta 0400 44 5454 tai sähköpostilla osoitteesta sonja.hayhanen@lisapalvelu.net.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus