Kuvaus työpaikasta

Maalari Helsinkiin

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 04.06.2023

Avoimet paikat: 1

Etsimme MAALARIA Helsingin Tuomarinkylässä sijaitsevaan työkohteeseen

Millainen työ on kyseessä?

Tehtävä on aiemmin käsiteltyjen puisten aitausten maalaaminen, eli työnkuvaan sisältyvät kaikki työvaiheet tarvittavista pohjatöistä aidan maalauksen päättämiseen asti.

Työ on ulkotyötä, joten säiden salliessa työn lomassa pääsee nauttimaan myös hyvistä kesäkeleistä.

Työaika arkisin ma-pe klo 7-15.30.

Tarkoitus on saada työt valmiiksi kesäkuun aikana, eli alustavasti kyseessä on noin kuukauden mittainen työkeikka. Tämän jälkeen mahdollisia jatkokohteita katsotaan tapauskohtaisesti.

Työn palkkaus menee osaamisen/kokemuksen mukaan.

Edellytämme tekijöiltä aiempaa kokemusta maalaustöistä, mahdollisuutta kulkea työmaalle omin avuin, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? 

Lisätiedot asiaan liittyen:

Marko Veltheim

puh. +358 50 340 6946

marko.veltheim@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus