Kuvaus työpaikasta

Kattoasentaja

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 04.06.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Etsimme nyt kattoasentajaa!

Millainen työ on kyseessä?

Töissäsi tulet työskentelemään mm. bitumieristyksen, peltikattojen pinnoituksen sekä kattoturvatuotteiden asennuksen parissa. Työtehtävät ovat moninaiset, joten tylsäksi hommat ei pääse. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Kuopion alueella, mutta myös reissuhommia on aika-ajoin. Näihin lähdetään firman autoilla ja yleensä yövytään hotellissa jos työmaa on sen verran pidemmän matkan päässä Kuopiosta.

Kaikkea ei tarvitse osata, kunhan on halu oppia. Kuitenkin jonkinlainen kokemuspohja kattotöistä tulee hakijalla olla.

Työt jatkuvat lumien tuloon saakka ja mahdollisuus jatkaa ensi vuonna kun sesonki taas alkaa (maali-huhtikuu).

Mitä odotamme sinulta?

 Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

 Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 Jäikö sinulle kysyttävää? Toni Lipponen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 050-3878651 tai sähköpostilla osoitteesta toni.lipponen@lisapalvelu.net

 ---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus