Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija Napapiirille talveksi, Santa´s Igloos

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 4

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet Rovaniemellä ja Napapiirillä? Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Tarjoilija, Santa`s Igloos Arctic Circle, Rovaniemi.

Santa’s Igloos Arctic Circlen laadukas Arctic Eye -ravintola tarjoilee pohjoisen ja Lapin makuja kansainvälisellä tuulahduksella. Iglujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa on suuret pohjoiseen antavat ikkunat ja 120 asiakaspaikkaa. Aulan baarissa on mukava istua iltaa rentoutuen. 

Laadukkaassa ravintolassa tarjoillaan aitoja pohjoisen makuja, joiden parissa viihdyt illallisella pitkän kaavan mukaan. 

Iglut sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Napapiirin Pajakylän palveluista, ja kuitenkin aivan pohjoisen luonnon helmassa. Igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Lumen pehmeys, taivaan valkeus, maaginen yöttömän yön aurinko – Lapin taika sykähdyttää vuoden ympäri.

Etsimme nyt tarjoilijoita tulevaan talvisesonkiin Rovaniemelle!

Työnkuvaasi kuuluu a´la carte tarjoilu kokonaisuudessaan. Tarjoilet aitoja lapin makuja ylpeydellä ja huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä.

Vaatimuksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulta tulisi löytyä aitoa halua luoda elämyksiä asiakkaille sekä olet loistava tiimipelaaja. Pystyt toimimaan kansainvälisessä työympäristössä ja sormi ei mene suuhun kiireisenäkään iltana.

Työn kesto lokakuun lopulta maaliskuulle saakka.

Palkkaus on osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus huokeaan hintaan!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää?  

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai Marika Haataja 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus