Kuvaus työpaikasta

Kokki Rukalle talvikauteen, Ski Bistro

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet tunturin kuppeessa? Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Ski Bistro, Ruka

Ski Bistro rinneravintola tarjoilee laskettelukansalle laadukasta lounasta ja tasokkaan taukopaikan. Ruokalistalta löytyy niin kotiruokaa, käristystä, lasagnea kuin myös monenlaista suolaista ja makeaa.  Yhdessä tasossa toimivan rinneravintolan sisätiloissa asiakaspaikkoja on noin 200 ja terassilla 300. Ski Bistro on koko perheen kohtauspaikka, jonne voi tulla niin kaakaolle kuin lounaallekin.

Etsimme kokkeja rukalle tulevaan talvikauteen 2023-2024.

Työtehtäviin kuuluu ruoka-annoksien valmistaminen sekä muut normaalit keittiön työt.

Edellytämme hakijalta jo hieman kokemusta alan töistä. Luot asiakkaille laadukasta ruokaa ja elämyksellisiä hetkiä. Kuitenkin tärkeimpänä kriteerinä on oma aloitteinen asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Työhön perehdytetään.

Työ alkaa marraskuussa ja kestää huhtikuulle saakka.

Palkkaus on osaamisesi mukaan ja tarvittaessa sinulle löytyy paikan päältä myös majoitus huokeaan hintaan!

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.  Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. 
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus