Kuvaus työpaikasta

Asentajia teollisuuteen

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.12.2023

Avoimet paikat: 4

Haemme asiakkaallemme ASENTAJIA teollisuuden kunnossapitotehtäviin

Tehtävänäsi ovat erilaiset kunnossapitotyöt sekä asentajan työtehtävät tehtaiden seisokkien aikana. 

Voit olla asennustyössä niin sanotusti aloittelevampi tekijä ja toimia kokeneemman asentajan työparina. Vastaavasti voit myös olla työkokemusta jo pidemmältäkin ajalta kerännyt asentaja, joka pystyy omatoimiseen työhön.

Eduksi katsotaan:

- Kaikenlainen työkokemus asennustöistä, rakennusalan töistä sekä ylipäänsä töistä, joissa käytetään työkaluja. Mahdollisia työtehtäviä tehtaiden vuosihuolloissa ovat mm. laakerinvaihto, rälläköinti, moottorinvaihto, ketjunvaihto yms.

- Valmius tehdä perustason hitsaustöitä. Tämä ei siis missään nimessä ole välttämätöntä, mutta hyödyllinen taito osata.

- Työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä ensiapukortti. Nämä voidaan kouluttaa tarvittaessa.

Töitä on tarjolla tehtaiden vuosihuoltojen aikataulujen puitteissa, yleensä 2-4 viikon keikkoja, joissa tehdään pääsääntöisesti pidempää päivää. 

Hakemuksen voit laittaa oheisen linkin kautta, tai sähköpostitse lappeenranta@lisapalvelu.net

Lisätiedot asiaan liittyen:

 

044 4272329 Mikko

lappeenranta@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus