Kuvaus työpaikasta

Tuotannon työnjohtaja

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakasyrityksellemme Kouvolaan TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

Haluatko liittyä metallialan ammattilaisten joukkoon Kouvolassa? Asiakkaamme on keskisuuri alihankintakonepaja, joka valmistaa koneita ja laitteita isojen teollisuusyritysten projekteihin. Asiakaskunta koostuu useiden alojen yrityksistä, esimerkiksi paperi-, kaivos-, betoni-, laiva- ja puolustusteollisuus.

Työssä on tarkoitus vakinaistua asiakkaan kirjoille kuuden kuukauden koeajan jälkeen.

Edellytämme:

Eduksi katsotaan:

Työn kuvaus:

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, lähetäthän hakemuksen oheisen linkin kautta CV:n ja palkkatoiveen kanssa pikaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Arkisin klo.10-14

Jussi Niininen, puh. 050 441 3058

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus