Kuvaus työpaikasta

Turvajärjestelmien huoltoasentaja

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako sinua vakituinen työsuhde turvajärjestelmien huoltoasentajana?

Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi sähköalan ammattilainen? 

 Etsimme nyt turvajärjestelmien huoltoasentajaa Kouvolassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen.

 Millainen työ on kyseessä?

 Työskentelet paloilmoitinjärjestelmien sekä muita paloturvaan tai kamera- ja rikosvalvontaan liittyvien järjestelmien asennuksessa   ja huollossa.

 Työskentelet osana tiivistä ja ammattitaitoista tiimiä. Tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 Mitä odotamme sinulta?

 Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

 Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Otto Puustelli kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat arkisin klo.10-15 numerosta 0400-959847 tai sähköpostilla osoitteesta kotka@lisapalvelu.net

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus