Kuvaus työpaikasta

Metsätyöntekijöitä.

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 2

Haemme metsätyöntekijää Pohjois-Savon alueelle.
Työtehtävä metsän harvennusta raivaussahalla. Työ tehdään 2-4 henkilön ryhmässä.
Töitä alustavasti lokakuun loppuun saakka.
Kokemus ko. työstä ei ole pakollinen, mutta ehdottomasti plussaa. Työn suorittamiseen tarvitset vähintään b-ajokortin sekä oman auton.
Työvaatteet ja välineet tulevat meiltä.
Jäikö sinulle kysyttävää? Toni Lipponen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 050 3878651 tai sähköpostilla osoitteesta toni.lipponen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus