Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija talvikaudeksi Royal Ruka Ravintolaan.

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 26.09.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaisiko työt Rukan rinteiden kuppeessa? Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä lämminhenkisen ja kodikkaan hotellin ravintolassa. Tähän työpaikkaan et voi olla ihastumatta! Jatkahan lukemista niin kerromme lisää.

Royal Ruka on hotelli- ja ravintolatoiminnan vuonna 1998 aloittanut toisen sukupolven perheyritys. He tarjoavat asiakkaille ainutlaatuisen ja herkullisen makuelämyksen. Menu kunnioittaa perinteistä kuusamolaista lähiruokaa sisältäen alueen vesistöistä pyydettyjä muikkuja, tunturin rinteillä laiduntanutta poroa sekä metsämarjoja. Pohjoisen puhdas ruoka, puhtaat maut ja perinteet ovat keittiössä etusijalla. Royal Ruka on tunnettu myös suositusta Lappi-illallisesta.

Royal Ruka on myös mukana Kuusamo Lapland Wild Food -yhteistyössä, jossa ravintola hyödyntää lähialueen villiruokaa kuten tuoretta kalaa, marjoja ja sieniä sekä poronlihaa. Ravintola pyrkii käyttämään mahdollisimman paljon Kuusamon ja lähialueen tuoreita ja puhtaita raaka-aineita.

Etsimme nyt tarjoilijaa talvikaudeksi Royal Ruka hotellin Wild Food -Ravintolaan.

Työtehtäviin kuuluu á la carte tarjoilu kokonaisuudessaan. Tarvittaessa avustat myös muissa hotellin tehtävissä kuten kerrossiivouksessa.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä jo hieman kokemusta tarjoilijan töistä muihin hommiin hotellissa perehddytetään. Luot asiakkaille elämyksellisiä hetkiä sekä paineensietökykyä löytyy sesongin kiireessä. Kuitenkin tärkeimpänä kriteerinä on oma aloitteinen asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä huippu tiimin kanssa. Työhösi perehdytetään hyvin ja pääset ylpeydellä tarjoilemaan ruokaa Kuusamon puhtaista raaka-aineista.

Aloitus marraskuun puolissa välin ja kestää huhtikuulle saakka. 

Palkkaus on osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy majoitus paikanpäältä huokeaan hintaan!

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai 0401974678

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus