Kuvaus työpaikasta

Rakennusapumies

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 4

Haemme nyt erilaisiin projekteihin Rakennusapumiehiä.

Etsimämme henkilö voi olla joko työuransa alussa tai jo työkokemusta omaava. Työkokemusta tärkeämpänä ominaisuutena pidämme reipasta, työhön tarttuvaa asennetta sekä oppimisenhalua. Tämän lisäksi edellytämme työturvallisuuskortin löytymistä sekä sujuvaa suomen kielen taitamista.

Työnkuvaan kuuluu laajalti erilaiset rakentamisen työvaiheet ja ne muokkaantuvat osaamisesi mukaan. Työkohteet voivat olla kiinteitä kohteita tai vaihtuvia työmaakohteita ja ne voivat sijaita niin Kouvolan kaupunkialueella kuin muuallakin Kymenlaakson alueella. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi kohteisiin matkustamisessa. Näiden puuttuminen ei ole kuitenkaan este työllistymiselle.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Yhteydenotot arkisin klo 10-14, Jussi Niininen 0504413058 tai sähköpostitse osoitteeseen jussi.niininen@lisapalvelu.net. 

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus