Kuvaus työpaikasta

Betonityöntekijöitä Pohjois-savon alueelle.

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.10.2023

Avoimet paikat: 2

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeria betonityöntekijöitä perustuksien tekoon Pohjois-savon alueelle. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä kuten muottitöistä betonivaluista sekä kuvien lukutaito on erittäin suotavaa! Työ on fyysistä, joten hyvää kuntoa vaaditaan.

 Mitä odotamme sinulta?

 Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

    

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian! Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!   

Jäikö sinulle kysyttävää? Jarkko Miettinen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 050-5816646 tai sähköpostilla osoitteesta jarkko.miettinen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus