Kuvaus työpaikasta

Vuoropäällikkö saliin, Roka Kitchen & Wine Bar

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 24.09.2023

Avoimet paikat: 1

ROKA KITCHEN & WINE BAR

Tunnelmallinen bistro Ranskassa, tapaksia Espanjassa, itse tehtyä pastaa Italiassa, makuja ja viinejä ympäri maailmaa. Nämä on tuotu Rovaniemelle. Roka Kitchen & Wine Barista on uudenlainen olohuone makuelämyksille, laatuviinejä ja cocktaileja myöten.

Roka Kitchen & Wine Barin makumaailmassa on rento pohjoissuomalainen ote, johon lisämaustetta haetaan eurooppalaisista keittiöistä. Raaka-aineiden arvostus näkyy lautasella; laadukkaista aineksista koostetut annokset korostavat raaka-aineiden omaa puhdasta ja selkeää makua ja ulkonäköä.

Roka Street Bistro on 25 paikkainen kortteliravintola, jossa tarjotaan sitä mitä parhaiten osataan; parhaista raaka-aineista valmistettua katuruokaa sekä bistrotyylisiä aitoja makuja ja palvelua, laatujuomia unohtamatta.

Etsimme vuoropäällikköä huipputiimiin laadukkaaseen Roka Kitchen & Wine bariin.

Mennessäsi taloon viet sinne mukanasi sinun kokemuksesi ja osaat soveltaa sen heidän konseptiinsa sopivaksi. Työvuorossa ohjeistat henkilökuntaa sekä huolehdit tiimistäsi että heillä on kaikki hyvin ja luot heille positiivista ilmapiiriä. Tarvittaessa teet myös tilauksia ja paikkaat ravintolapäällikköä. 

Toivomme sinulta kokemusta esimiestyöstä. Pystyt toimimaan kiireenkin alla tehtävän vaatimalla tavalla. Asiakaskunta on talvisesongilla myös hyvin kansainvälistä joten edellytämme sinulta kykyä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä sekä luoda asiakkaille elämyksellisiä hetkiä. Työhön perehdytetään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osana huipputiimiä Roka-perheessä. 

Työpaikka on vakituinen.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus