Kuvaus työpaikasta

Kokki Rukalle talvikauteen, Ravintola Kultala

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 24.09.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaisiko työt huikeassa villiruokaravintolassa Rukalla?  Jatkahan lukemista niin kerromme sinulle lisää!

Ravintola Kultala

Pohjoisen puhtaat metsät ovat kenties maailman maittavimpien luonnonantimien koti. Villiruokaan ja paikallisuuteen erikoistunut Kultala palvelee majoittuvia asiakkaita aamiaisella, noutopöytäillallisella ja keväisin latukahvilana.

Etsimme nyt kokkia Rukalle talvikauteen 2023-2024!

Ravintola Kultala on tilausravintola joten työtehtäviin kuuluu laadukkaan noutopöytä- ja annosruokien valmistus. 

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta keittiöstä. Suomenkielentaito on välttämätön ja englannin kielen taitoa tulisi myös löytyä koska asiakaskunta on talvella myös kansainvälistä. Kuitenkin halu tehdä laadukasta ruokaa ja asiakaspalvelu tulisi löytyä luonnostaan. Olet ripeä ja oma-aloitteinen sekä et pelkää asiakkaita niin pärjäät tehtävässä hienosti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa tunturin maisemissa. Ympärille avautuu monipuoliset harrastus mahdollisuudet sekä saat ympärillesi osaavan huippu tiimin. Lämmin ja aidosti välittävä perheomisteinen yritys jossa on mukava työskennellä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa tunturin maisemissa. Ympärille avautuu monipuoliset harrastus mahdollisuudet sekä saat ympärillesi osaavan huippu tiimin!

Työt alkavat joulukuussa ja kestävät helmi/maaliskuulle ja toinen paikka loppiaiseen.

Palkkaus osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy paikan päältä myös majoitus huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus