Kuvaus työpaikasta

Kokki talveksi Rovaniemelle, Roka Kitchen&Wine Bar

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 24.09.2023

Avoimet paikat: 1

ROKA KITCHEN & WINE BAR

Tunnelmallinen bistro Ranskassa, tapaksia Espanjassa, itse tehtyä pastaa Italiassa, makuja ja viinejä ympäri maailmaa. Nämä on tuotu Rovaniemelle. Roka Kitchen & Wine Barista on uudenlainen olohuone makuelämyksille, laatuviinejä ja cocktaileja myöten.

Roka Kitchen & Wine Barin makumaailmassa on rento pohjoissuomalainen ote, johon lisämaustetta haetaan eurooppalaisista keittiöistä. Raaka-aineiden arvostus näkyy lautasella; laadukkaista aineksista koostetut annokset korostavat raaka-aineiden omaa puhdasta ja selkeää makua ja ulkonäköä.

Roka Street Bistro on 25 paikkainen kortteliravintola, jossa tarjotaan sitä mitä parhaiten osataan; parhaista raaka-aineista valmistettua katuruokaa sekä bistrotyylisiä aitoja makuja ja palvelua, laatujuomia unohtamatta.

Haemme kokkia talvisesonkingiksi Ravintola Rokaan!

Työtehtäviin kuuluu á la carte annoksien valmistaminen sekä muut normaalit keittiön työt. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä jo muutaman vuoden kokemusta alan töistä.  Luot asiakkaille laadukasta ruokaa ja elämyksellisiä hetkiä. Kuitenkin tärkeimpänä kriteerinä on oma aloitteinen asenne ja paineensietokykyä löytyy talven sesongille. 

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä huippu tiimin kanssa. Loistavat esimiehet ja aidosti välittävät omistajat, jotka saavat työntekijät viihtymään työssään.

Työt alkavat marraskuussa ja kestävät maaliskuun loppuun saakka. 

Palkkaus on osaamisesi mukaan.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai puh. 0401974678

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus