Kuvaus työpaikasta

Tapahtumatyöntekijöitä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 24.09.2023

Avoimet paikat: 5

Haemme

Tapahtumatyöntekijöitä

erilaisiin tapahtumiin Lahden alueelle. 

Työtehtävät tapahtumissa ovat tölkki- ja hanatuotteiden anniskelua, kassankäyttöä sekä pienten syömisten myyntiä. Tapahtumia on muutaman kerran kuukaudessa ja vuoroja niissä on tarjolla omien halujesi ja menojesi mukaisesti. Vuorot ovat tiedossa ennakkoon jo maaliskuuhun asti, joten voit hyvin sovittaa niitä omiin menoihisi. Tapahtumat ovat iltaisin ja viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi lisäduuniksi tai opiskelun ohelle.

Jos olet reipas ja iloinen asiakaspalvelija, jolla on hieman ravintola-alan kokemusta, niin pistä hakemusta tulemaan!

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työpaikalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 11-15

044 427 2325

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus