Kuvaus työpaikasta

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Uudenmaan alueelle

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.10.2023

Avoimet paikat: 3

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 Etsimme nyt asiakaskohteidemme työmaille RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle.

Millainen työ on kyseessä?

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

Mitä me tarjoamme sinulle?

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Klikkaa "hae paikkaa" tai lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera: rekry.helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti tehtäviin soveltuvien hakijoiden kanssa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus