Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija, Ravintola Kuu

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 1

Tarjoilija, Ravintola Kuu

"Jo alusta alkaen suomalainen ravintola Kuu on ollut varsinkin töölöläisten asiakkaiden rakastama, ja nyt Kuuhun matkataan jo toisessa tai jopa kolmannessa sukupolvessa. Myös Atlantin takaa!"

Helsingin yksi rakastetuimmista ravintoloista, Töölössä paraatipaikalla sijaitseva Ravintola Kuu etsii riveihinsä tarjoilija vahvistusta vakituiseen työsuhteeseen.

Ravintola Kuu on avoinna viikon jokaisena päivänä. Työtä pääsee tekemään ympärivuotisesti myöskin sisätilojen ulkopuolella n.20 paikkaisen lämmitetyn terassin ympärillä.

Kuu tunnetaan erityisesti laadukkaista ruoka-aineista, ja erinomaisesta - mutta rennosta palvelusta.

Toivomme sinulla olevan jo hieman aiemmin hankittua kokemusta ravintola-alan työstä. Tämä ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys, kunhan sinulta vain löytyy halu oppia uutta ja asenne tehdä töitä!

Työt alkavat heti oikean tekijän löydyttyä, mieluiten lokakuun puolessa välissä jatkuen toistaiseksi.

Palkka neuvotellaan erikseen valitun tekijän kanssa.

Kuussa työskennellessäsi sinulla on koko muun henkilökunnan täysi tuki takanasi - töitä tehdään yhdessä huumorin siivittämänä!

Ihanat asiakkaat - ja parhaat mahdolliset työkaverit. Eikö kuulotaisikin hyvältä? Niin minunkin mielestäni!

Laita minulle viestiä niin jutellaan, kuulen sinusta mielelläni lisää!

Paula Ulvinen

paula.ulvinen@lisapalvelu.net

044 491 6965

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus