Kuvaus työpaikasta

Linja-auton/taxin kuljettaja Iso-Syötteelle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 1

Linja-auton/taxin kuljettaja Iso-syötteelle!

Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi. Iso-Syöte sijaitsee Pudasjärven kaupungissa Pohjois-Pohjanmaalla, lähellä Lapin maakunnan rajaa. Kaupungin keskustaajamasta Kurenalta on matkaa noin 55 kilometriä ja Oulusta noin 140 kilometriä. Iso-Syötteen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen merenpinnasta.

Haemme linja-auton ja taxinkuljettajaa Iso-syötteelle talvisesonkiin 2023-2024!

Työt alkaa sopimuksen mukaan marras- joulukuun taitteessa ja kestää maaliskuun loppuun saakka.

Työ sisältää safari- ja lentokenttäajoja sekä skibussikuljetuksia. Työaikasi sijoittuu päivälle sekä illalle.

Olisitko sinä kiinnostunut viettämään talvesi isö-syötteen tunturissa?

Edellytämme sinulta D-korttia sekä voimassa olevat ammattipätevyydet. Lisäksi Taxilupa katsotaan eduksi. Tärkeintä on että asenne on kohdillaan sekä asiakaspalvelualttiutta löytyy. Englanninkielen taito tulisi löytyä edes välttävästi.

Palkkaus on on sopimuksen mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus työpaikan lähettyviltä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 040-1966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3000 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus