Kuvaus työpaikasta

Siivooja/Keittiöapulainen talveksi Nuorgamiin.

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet Suomen päälaella, pohjoisimman Lapin tunturimaisemissa? Tähän työpaikkaan et voi olla ihastumatta! Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Nuorgamin Lomakeskus Oy on pieni idyllinen perheyritys Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä - Nuorgamissa.
Yritys on toiminut jo yli 50 vuotta saman perheen käsissä. Lomakylä sijaitsee upeissa avarissa tunturimaisemissa, Tenojoen rannalla, aivan Norjan ja Jäämeren läheisyydessä.
Hyvä mahdollisuudet vapaa-ajanviettoon upeassa arktisessa tunturiluonnossa.

Haemme nyt reipasta moniosaajaa Nuorgamin lomakeskuksen talvisesonkiin!

Työtehtäviisi kuuluu lomakylän majoitustilojen siistiminen 2 kertaa viikossa sekä saniteettitilojen puhtaanapito. Avustavat työt keittiössä, mm aamiaisvuorot ja muu aputyö keittiössä sekä tarvittaessa salissa.

Edellytämme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Olet tiimipelaaja mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Asiakaskunta on talvikaudella pääosin kansainvälistä joten odotamme sinulta kielitaitoa sekä kykyä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Työhön perehdytetään mutta aikaisempi työkokemusta, siivous- ja ravintola/matkailualan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavassa kotoisassa yrityksessä ja pääset lisäykseksi rennon mukavaan perheyritykseen!

Aloitus joulukuun alussa ja kesto noin toukokuun puoleen väliin. Mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen tai jatkoon kesä-syyskuuksi. 

Palkkaus on osaamisesi mukaan sekä majoitus järjestyy sinulle tarvittaessa.

Olisiko Nuorgam sinun paikkasi ensi talvena?

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus