Kuvaus työpaikasta

Baaritarjoilija Turkuun!

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 1

Tarjoilija Turun keskustan kohteisiin!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset tehtävät, kuten ravintolan avaaminen ja sulkeminen, ruokien ja juomien tarjoilu, tiskaus, jne.

Työ on pääsääntöisesti iltapainotteista ja työtunteja kertyy n.90h / 3 viikkoa (halutessaan enemmän tai vähemmän).

Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta ja osaamista baaritarjoilusta, sekä drinkkien valmistuksesta. Pidät asiakaspalvelusta eikä tiukka tahti häiritse suoritustasi baarimikkona. Edellytämme anniskelu- ja hygieniapassia. Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvän työporukan, rennon ilmapiirin ja hyvät edut sekä alati kasvavan suosion kautta muhkeaa bonusta ahkeruudesta ja innovatiivisuudestasi!

Älä epäröi laittaa hakemusta, mutta haethan paikkaa mahdollisimman pian. Valinta/valinnat tehdään mahdollisesti jo hakuajalla.

Lisätietoja:

tomi.sykko@lisapalvelu.net / 044-4272331

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus