Kuvaus työpaikasta

Kokki Turkuun!

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 1

Etsimme asiakasyrityksellemme KOKKIA Turun keskustan alueelle!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset keittiön tehtävät, kuten annosten ja esivalmisteiden valmistus, sekä keittiötilojen puhtaanapito. Työssäsi pääset kehittämään ammattitaitoasi ja valmistamaan asiakkaille herkullisia annoksia.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, työskentelee hyvin itsenäisesti ja hänellä on hygieniapassi. Hänellä on joko aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä tai vastaavasti on juuri koulusta valmistuva tuleva ammattilainen.

Työaika on minimissään 90h/3 viikkoa, mutta hyvälle tekijälle on halutessaan tarjolla lisääkin työtunteja. Työpäivät ovat pääosin iltapainotteisia, mutta mahdollisesti myös päivävuoroja.

Palkka minimissään TESin mukainen, mutta on neuvoteltavissa.

Suomen kielen osaaminen on ehdoton.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvän työporukan, rennon ilmapiirin ja hyvät edut sekä alati kasvavan suosion kautta muhkeaa bonusta ahkeruudesta ja innovatiivisuudestasi!

Älä epäröi laittaa hakemusta, mutta haethan paikkaa mahdollisimman pian. Valinta/valinnat tehdään mahdollisesti jo hakuajalla.

Lisätietoja:

tomi.sykko@lisapalvelu.net / 044-4272331

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus