Kuvaus työpaikasta

Rakennusaputyöntekijä (Vantaa)

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.09.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako keikkatyö rakennusalalalla?

Haemme Vantaalle RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluonteiseen työhön. Työkeikat ovat päivistä useampaan viikkoon kestäviä työpätkiä, joita tarjotaan tekijöille tilanteen sekä työtarpeen mukaan. Hyvää asennetta ja tekemistä osoittamalla työkeikat saattavat jatkua alkuperäistä suunnitelmaa pidempäänkin. Lähtökohtaisesti keikat ovat kuitenkin kestoltaan muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, tilanteen mukaan.

Millainen työ on kyseessä?

Työtehtävät vaihtelevat työmaiden yksinkertaisista kanto- ja roudaushommista pieniin rakennus- ja rakennussiivoustöihin. Jos työkalut pysyvät edes alustavasti käsissäsi ja ohjeiden mukaan toimiminen ei ole ongelma, näissä töissä pärjää varsin mainiosti.

Työt sijoittuvat normaalisti arkipäiville ma-pe, klo 7.00-15.30.

Mitä odotamme sinulta?

- Suomen kielen taitoa

- Työturvakortti

- Erinomaista asennetta

- Alustavaa kokemusta työkalujen käyttämisestä perustyökalujen osalta

- Hyvää fyysistä kuntoa, jotta raskaammatkin kantohommat onnistuvat tilapäisesti

Mitä me tarjoamme sinulle?

- Joustavan keikkatyön, jossa voit ottaa töitä vastaan oman tilanteesi mukaan

- Mahdollisuuden tutustua erilaisiin työmaihin sekä yrityksiin, sekä kerryttää arvokasta työkokemusta

- Luotettavan ja lupauksensa pitävän työantajan - olet työsuhteessa Lisäpalveluun ja pidämme huolen, että työsuhteeseesi liittyvät asiat tulevat hoidettua sovitusti. Itse voit keskittyä olennaiseen, eli töiden tekemiseen.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita koko ajan, ja töitä tarjotaan sitä mukaan, kun niitä tulee tarjolle!

Töiden aloitusajankohdat sovitaan aina keikkakohtaisesti, eli työt voit aloittaa oman tilanteesi mukaan. Todennäköisesti ensimmäiset työkeikat tulevat tarjolle helmikuun puolen välin paikkeilla.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Lisätiedot ja yhteydenotot asiaan liittyen:

Marko Veltheim 050 340 6946

marko.veltheim@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan alalla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus