Kuvaus työpaikasta

Tuotantopäällikkö

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 15.10.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme Kotkaan Kotekmanille tuotantopäällikköä konepajalle teräsrakenteiden valmistukseen. 

Kotekman on jo vuodesta 1987 alkaen palvellut eri alojen teollisuusyrityksiä ja rakennustyömaita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kotekmanin tyypillisesti toimittamia teräsrakenteita ovat putkisillat, hallien rungot, hoitotasot portaineen sekä erilaisten koneiden osat.

Kotekman on arvostettu ja luotettava yhteistyökumppani perustuen kokemukseen, ammattitaitoon ja työn korkeaan laatuun sitoutumiseen. Toiminnan ydinarvoja ovat pitkään jatkuneet asiakassuhteet. Toiminnalle myönnetyt sertifikaatit ovat osoitus vastuullisesta ja varmasta asiakasprojektien toteutuksesta. Asiakkaita on ympäri maailmaa.

Tehtävät:

Tarjoamme:

Edellytämme:

Eduksi katsotaan:

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Otto Puustelli kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat arkisin klo.10-14 numerosta 0400-959847 tai sähköpostilla osoitteesta kotka@lisapalvelu.net

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus