Kuvaus työpaikasta

Blokkari

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 12.11.2023

Avoimet paikat: 4

Haemme Kouvolaan ravintoloihin ja tapahtumiin 

BLOKKAREITA

Blokkarina työhösi kuuluu ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja tarjoilijoita avustavat työtehtävät.

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen blokkarin töistä, mutta tärkeämmäksi koemme työtä pelkäämättömän ja reippaan asenteen, halun oppia uutta ja hyvän työmoraalin.

Töitä on vaihtelevasti eri kohteissa. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin vaihtelevin kellonajoin, pääpainon ollessa viikonlopuilla. Työ on keikkaluontoista, eli se sopii loistavasti esimerkiksi opintojen tai muun työn oheen.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö meille, lähetäthän hakemuksesi pian oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-15 Nora Vuorio puh. 044 427 2320 / nora.vuorio@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus