Kuvaus työpaikasta

Lumityöntekijöitä talvikaudelle.

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.12.2023

Avoimet paikat: 2

KAUSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeria kausilumityöntekijöitä Kuopion alueelle.

Lumityöntekijänä toimit lapion ja kolan kanssa maalla, tai katolla lumenpudotuksessa. Työtä on tarjolla sään mukaan eli töitä tehdään pääsääntöisesti osa-aikaisesti.

Etsimme reippaita, joustavia ja normaalin kunnon omaavia henkilöitä, jotka eivät pelkää ruumiillista työtä tai haastavia olosuhteita.

Hakijoilta odotamme:

- Mielellään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Oma-aloitteisuutta

- Rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

Lisätietoja antaa Jarkko Miettinen 0505816646 tai jarkko.miettinen@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus