Kuvaus työpaikasta

Muottikirvesmies pk-seudulle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 10.12.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Etsimme kokenutta ja ammattitaitoista muottikirvesmiestä liittymään pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan rakennusprojektiimme.

Millainen työ on kyseessä?

Muottitimpurina vastaat monipuolisista muottityötehtävistä rakennusprojektissamme. Työskentelet yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa varmistaaksesi projektin sujuvan etenemisen aikataulussa ja laadukkaasti.

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:
- muottien rakentaminen
- betonivalutyöt
- muottien purku ja ylläpitö

Kommunikoit suomen ja/tai englannin kielellä muiden tiimin jäsenten kanssa varmistaen työn sujuvuuden ja turvallisuuden. 

Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia rakennusaputyöntekijöistä rakennussiivoojiin. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Hyvä ja motivoitunut asenne ratkaisee työn jatkuvuuden. Noudatat tiukasti työturvallisuusmääräyksiä ja varmistat, että kaikki työtehtävät suoritetaan turvallisesti ja asianmukaisilla suojavarusteilla.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jätä hakemuksesi linkistä tai heitä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sähköpostitse: rekry.helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus Talonrakennusalan TES:n mukaan.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin: Aleksandra Misiorowska, puh. nro: 044 962 5420.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HELA).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus