Kuvaus työpaikasta

Rakennusapulaisia pk-seutu

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 10.12.2023

Avoimet paikat: 5

Etsimme asiakkaamme rakennustyömaalle logistiikka- ja työmaapalveluille

Rakennusapulaisia rakennuslogistiikkaan sekä avustaviin rakennustöihin. 

Logistiikka työtehtävät ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Roolisi muokkautuu osaamisesi mukaisesti. 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään. Työ on fyysistä ajoittain, joten hyvä kunto auttaa pärjäämään tehtävissä. 

Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia rakennustyöntekijöistä rakennussiivoojiin. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

Työt voivat olla 1-2 päivän keikkoja alussa, mutta kunhan pääsemme alkuun ja saat perehdystä, saattaa työmaan työt jatkua pitkäänkin, projektista riippuen. Päivittäinen työaika on arkisin 7:00-15:30 ja tietysti arvostamme joustavuutta työajoissa. Maksamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, huomioiden kokemuksesi. 

Kiinnostuitko? Jätä pian yhteystietosi, niin pääsemme asioissa eteenpäin. Voit myös jättää valmiin CV:n sähköpostiin rekry.helsinki@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus