Kuvaus työpaikasta

Kotisiivooja - Helppo haku!

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.12.2023

Avoimet paikat: 2

Etsimme joukkoomme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä kotisiivoojia!

Työsi on päivätyötä arkisin n. klo. 8-16 välisenä aikana. Voit vaikuttaa työvuoroihisi ja työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

Työhösi tarvitset ajokorttia ja autoa. Kotisiivoojana vastuullasi on asiakkaiden arjen helpottaminen tuottamalla puhtaan kodin iloa. Työsi voi olla esim. viikkosiivousta, muuttosiivousta tai vaikka ikkunoiden pesua.

Suomenkielen taito on myöskin vaatimuksena sillä asiakkaat saattavat olla kotona siivouksen ajan ja sinun tulee pystyä kommunikoimaan heidän kanssaan. Kokemus siivoustyöstä on ehdoton plussa, mutta ei kuitenkaan pakollista. Siivousalan ammattilaiset opettavat sinut alkuun ja saat heidän tukensa tilanteessa kuin tilanteessa. 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Toni Lipponen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 050-3878651 tai sähköpostilla osoitteesta toni.lipponen@lisapalvelu.net

---  

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus