Kuvaus työpaikasta

Rakennussiivooja Vantaan Koivuhakaan

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 10.12.2023

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaallemme Vantaan alueelle 

RAKENNUSSIIVOOJIA

Etsimme sinua reipas, fyysisesti jaksava, oma-aloitteinen ja kokemusta omaava rakennussiivooja!

Tunnetko alan jo ennestään ja pystyt aloittamaan työt nopealla aikataululla? Sinulta löytyy työturvallisuuskortti ja puhut sujuvasti suomea. Työohjeet ja perehdytys käydään suomeksi. 

Työaika arkisin 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES/palkkapyyntö. Työsuhteen kesto määritellään työmaan ja projektin tarpeen mukaan. 

Kiinnostaisiko lähteä rakennustyömaalle?

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kesken. Voit myös lähettää valmiin CV:n sähköpostiimme rekry.helsinki@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus