Kuvaus työpaikasta

Laitoshuoltaja

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 10.12.2023

Avoimet paikat: 3

Etsimme joukkoomme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä laitoshuoltajia!

Haemme nyt laitoshuoltajia/siivoojia Siilinjärven aluelle määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Laitoshuoltajan työ käsittää ylläpito- ja perussiivousta.

Laitoshuoltajan tehtävä edellyttää motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja valmiutta muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto, muu vastaava koulutus tai alan työkokemusta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa. Myös osa-aikaisille työntekijöille on tarvetta, joten suunnitellaan yhdessä millainen paketti toimisi juuri sinun kanssasi.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Voit tiedustella asiasta lisää:

Jarkko Miettinen, 050-5816646 tai jarkko.miettinen@lisapalvelu.net

Toni Lipponen, 050-3878651 tai toni.lipponen@lisapalvelu.net

---  

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus