Mansikanpoimijoita ja taimenistuttajia

Lahti,Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.4.2020

Avoimet paikat: 10

Haemme asiakasyrityksellemme 

Mansikanpoimijoita sekä taimenistuttajia

Kesätöihin Lahteen.

Työn tärkein vaatimus on hyvä fyysinen kunto sekä kyky työskennellä nopeaan tahtiin. Työtehtäviin perehdytetään työpaikalla.

Työssä noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta ja marjanpoiminnan työehtoja. Palkkaus on mansikanpoimijoilla urakkaluontoinen ja taimenistuttajilla tuntipalkka työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja jatkuu noin 1-2kk. 

Lisätietoja tehtävästä

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.