PALO- JA LUUKKUVAHTI

Hamina,Iitti,Kotka,Kouvola,Miehikkälä,Pyhtää,Virolahti,Etelä-Karjala,Etelä-Pohjanmaa,Etelä-Savo,Itä-Uusimaa,Kanta-Häme,Keski-Pohjanmaa,Keski-Suomi,Kymenlaakso,Pirkanmaa,Pohjanmaa,Pohjois-Karjala,Pohjois-Pohjanmaa,Pohjois-Savo,Päijät-Häme,Satakunta,Uusimaa,Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 14.6.2020

Avoimet paikat: 3

Haemme nyt asiakkaillemme PALO- JA LUUKKUVAHTEJA.

 

Palo- ja luukkuvahtina työskentelet teollisuuden huoltoseisokeissa. Palovahtina suoritat tulitöiden aikaista valvontaa sekä vastaat jälkivartioinnista. Luukkuvahtina valvot säiliössä työskentelevien henkilöiden turvallisuutta. Työkohteet ovat metsä-, energiateollisuudessa. Työt vaihtelevat asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työmaat sijaitsevat eri puolilla Suomea.

 

Odotamme hakijoilta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Positiivista asennetta ja halua tehdä töitä

 

Katsomme eduksi:

  • Työturvallisuus- ja tulityökortti
  • Hätäensiapu tai EA1
  • Kokemusta teollisuuden huoltoseisokeista

 

 

Lähetä hakemuksesi rohkeasti. Koulutamme hakijat tarvittaessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.