Miksi Lisäpalvelu

Meillä työskentelee tyytyväisiä erikoisosaajia

Lisäpalvelulla on tarjota monen alan erikoisosaamista, mitä ei löydä muualta Suomesta. Tämä on yksi syy, miksi monet Suomen suurimmista toimijoista luottavat säännöllisesti Lisäpalvelun tekijöihin.

Olemme luotettava kumppani

Toiminnan tavoitteena on alusta asti olleet pitkäaikaiset asiakassuhteet ja osa kumppanuuksista onkin saanut alkunsa jo 18 vuotta sitten, kun Lisäpalvelu on perustettu.

Kasvamme ja kehitymme, mutta laatu edellä

Lisäpalvelun ehdoton ohjenuora on ollut kasvattaa toimintaa palvelun laadusta tinkimättä. 25 miljoonan liikevaihtoon on kehitytty palvelu edellä.

Oikeat tekijät oikeisiin töihin

Rekrytointiprosessimme on erittäin tarkka ja osaava. Meille ei riitä, että löydämme työlle tekijän, vaan haluamme tekijän olevan paras mahdollinen kyseiseen pestiin. Kaikkiaan työllistämme vuosittain 2800 ihmistä.

Toimimme valtakunnallisesti

Meiltä löydät tekijät Hangosta Utsjoelle ja Turusta Ilomantsiin. Paikalliset toimistot sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä, Riihimäellä, Lappeenrannassa, Vantaalla, Turussa ja Oulussa, mutta kauttamme työllistyy jatkuvasti tekijöitä sekä työryhmiä ympäri Suomea.

Toimialakirjomme on laaja

Olemme notkea ja nykyaikainen toimija, joka pyrkii kehittämään omaa toimintaansa kysynnän mukaan. Toimialakirjo on laajentunut tasaisesti ja nykyään löydät kauttamme tekijät muun muassa seuraaville toimialoille: ravintola, rakennus, teollisuus, logistiikka, siivous, kaupan ala ja toimisto.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja

Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi henkilöstöpalvelut yhdestä paikasta. Henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, HR-palvelut ja arviointipalvelut – Lisäpalvelu hoitaa ne puolestasi.

 

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Lähetä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.