Rakennus

Rakennusala

Rakennusalan osaamisemme on monipuolista ja vahvaa. Toimimme kaikkialla Suomessa ja keskitymme toimialalla ennen kaikkea henkilöstövuokraukseen.

Henkilöstövuokraus

Pitkä kokemuksemme rakennusalan henkilöstövuokrauksessa näkyy palvelumme laadussa. Meidän kauttamme saat tarvitsemaasi työvoimaa sovitusti. Meidän kauttamme löydät sekä apukäsiä että erikoisosaajia. Työllistämme muun muassa rakennussiivoojia, -apumiehiä, -työntekijöitä, timpureita, laattamiehiä ja raudoittajia. Toimialuettamme on koko Suomi ja työvoimaa toimitetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti lyhyisiin tai pidempiaikaisiin pesteihin. Vastaamme myös tarvittaessa työntekijän kouluttamisesta.

Meidän kauttamme työntekijän hankkiminen on helppoa ja riskitöntä. Mikäli työnjälki ei miellytä, pääset tekijöistä helposti eroon, mutta yhtä lailla sinulla on mahdollisuus kiinnittää hyvä tekijä omille palkkalistoillesi.

Etsimme aina parhaat tekijät ja meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät vuokratyöntekijät edustavat Lisäpalvelua ylpeydellä ja ammattitaidolla. Reagoimme nopeasti ja pelaamme aina asiakkaan kanssa avoimin kortein. Pidämme sen, mitä lupaamme.

Toimintamallimme on luonut meille monia pitkäaikaisia asiakassuhteita ja kehitämme toimintaamme jatkossakin aina palvelu edellä.

Ratarakentaminen

Ratarakentamisessa olemme henkilöstövuokraukseen ja -rekrytointiin keskittynyt osaava ja luotettava kumppani. Kauttamme löydät ammattitaitoista työvoimaa lähes kaikkiin ratarakentamisen tehtäviin. Toimimme valtakunnallisesti.

Olemme toimineet alalla yli 15 vuotta ja Suomen suurimmat toimijat luottavat ammattitaitoomme. Toimihenkilöillämme on alalta kymmenien vuosien kokemus ja vahva ratapuolen tuntemus. Asiakkaidemme on helppo kommunikoida kanssamme sekä luottaa ammattitaitoomme, jotta löydämme aina parhaat tekijät kumppaneidemme tarpeeseen.

Koulutamme henkilökuntaamme kattavasti, jotta voimme taata kumppaneillemme ammattimaisen kädenjäljen. Meillä on laaja työntekijäverkosto, minkä ansiosta löydämme nopeasti työvoimaa ja pystymme vastaamaan isoihinkin haasteisiin.

Pitkäaikainen kokemuksemme alalta, tarkka rekrytointiprosessi, käyttämämme soveltuvuusarvioinnit sekä konsultteina toimivat ammattilaiset tekevät meistä myös erinomaisen kumppanin vastaamaan asiakkaidemme rekrytoinneista.

Infrarakentaminen

Olemme luotettava henkilöstöpalvelukumppani infrarakentamisen alalla. Toimimme valtakunnallisesti ja tarjoamme kumppaneillemme niin henkilöstövuokraus-, rekrytointi- kuin ulkoistuspalveluita.

Kuulumme alan vahvoihin toimijoihin. Infrarakennuttamisen asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat sekä pienet ja suuret yritykset. Useiden kumppaneidemme kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä.

Palvelumme ovat käytettävissä monipuolisesti infrarakentamisen eri osa-alueilla. Toimimme muun muassa tie-, maa-, silta-, rautatie-, korjaus-, kunta- ja erikoisrakentamisen parissa.

Kysy lisää